Danske Medier:

I et demokratisk samfund fungerer medierne som borgernes vigtigste kilde til oplysning.

I brancheforeningen Danske Medier [The Danish Media Association] står vi bag næsten 300 medlemmer med ca. 1000 forskellige titler, som har det til fælles, at de ønsker at give borgerne information, indblik, baggrund og nyheder.

Det er blandt andet regionalaviser, lokalaviser og lokalradioer, der leverer information og har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i nærområdet. Det er fagblade og specielmedier, der leverer unikke informationer om særlige fagspecifikke områder. Det er magasiner, der har fokus på bl.a. viden og livstil. Og det er landsdækkende dagblade og aviser, der sætter store og små dagsordener fra ind- og udland i perspektiv.

Alle er de journalistisk redigerede medier. Og alle er drevet af et formål: Oplysning til læserne, lytterne og seerne. Med andre ord: Medier med et mere oplysende end kommercielt formål.